A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Десята позачергова сесія восьмого скликання

Дата: 30.06.2021 17:05
Кількість переглядів: 542

30 червня 2021 року відбулося пленарне засідання позачергової десятої сесії восьмого скликання Щастинської районної ради Луганської області під керівництвом голови районної ради Олени Коробки. У засіданні взяли участь 21 депутат, на засіданні були присутні: Тетяна Новикова – голова Щастинської районної державної адміністрації, Олег Супрун – головний лікар КНП «Щастинська міська лікарня», представники СБУ та громадськості.

До порядку денного увійшло 13 питань, серед яких: питання передачі майна спільної власності територіальних громад, на території яких це майно знаходиться.

Під час засідання депутати затвердили Положення про відзнаки Щастинської районної ради та Щастинської районної державної адміністрації, а саме про Грамоту, Почесну грамоту та Подяку, розглянули та прийняли Комплексну програму формування позитивного іміджу Щастинського району на 2021-2025 роки, де однією з перших дій оголошено конкурс по створенню офіційної символіки Щастинського району – герб та флаг. Також затверджено Програму економічного та соціального розвитку Щастинського району на 2021 рік.

Також було затверджено Звіт про виконання районного бюджету Щастинського району Луганської області за 1 квартал 2021 року та внесенні зміни до районного бюджету Щастинського району Луганської області на 2021 рік.

У ході роботи сесії депутати прийняли до відома інформацію про майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ Станично-Луганського району Луганської області, що знаходиться на тимчасово окупованих територіях у Луганській області.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь