A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Автоматичне призначення пенсії за допомогою Веб-порталу

Дата: 09.11.2021 11:08
Кількість переглядів: 224

Застрахована особа, яка досягла пенсійного віку має право на автоматичне призначення пенсії за допомогою нової сервісної послуги- «автоматичне призначення пенсії» через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду: portal.pfu.gov.ua. 

Основою призначення пенсії за допомогою вебпорталу є використання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) та документів , на підставі яких призначається пенсія. Потрібно увійти на сайт, за допомогою вкладки «увійти за ЕЦП», подати необхідні документи для призначення пенсії, прикріпивши їх до своєї заяви, заповнити її онлайн та підписавши її за допомогою КЕПу, направити до органів Пенсійного фонду.

Даний сервіс дає можливість подбати про свою пенсію заздалегідь. Якщо майбутній пенсіонер бажає звернутися за призначенням пенсій в автоматичному режимі, йому необхідно підготувати пакет документів які є стандартно необхідними: паспорт, довідка про присвоєння ідентифікаційного номеру, трудова книжка (документи, що підтверджують стаж) диплом, військовий квіток, свідоцтво про народження дитини, для жінок – свідоцтво про шлюб.

Сканувати можна відразу всі сторінки документів в форматі PDF та сформувати один файл, або окремо кожну сторінки документів і зберегти у форматі jpg. Результат обробки звернення  можна переглянути в пункті «Мої звернення».

Додатково інформуємо, що  у сервісному центрі №6 (смт Новоайдар)  Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області надається консультації засобом телефонного зв’язку з понеділка по п’ятницю з 08-00 до 17-00 через оператора мобільного зв’язку  066 378 60 77.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь