A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Шановні мешканці Щастинського району! Прийміть щирі вітання з нагоди першої річниці утворення нашого району!

Дата: 02.12.2021 13:47
Кількість переглядів: 217

 

День району – це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо любов і гордість за свою малу Батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини. Ми любимо і пишаємося своїм краєм.

В процесі реформи місцевого самоврядування, децентралізації та внаслідок злиття двох - Новоайдарського та Станично-Луганського районів, утворився новий – Щастинський район. Центром районного значення  є селище міського типу - Новоайдар.

В склад новоутвореного Щастинського району входять п’ять територіальних громад, а саме: Новоайдарська селищна територіальна громада, Нижньотеплівська сільська територіальна громада, Станично-Луганська селищна територіальна громада, Широківська сільська територіальна громада, Щастинська міська територіальна громада. Всього 83 населених пункти. Загальна площа району становить 3395,4 квадратних кілометрів. Населення  на 01.01.2021 року складало 80190 чоловік.

В вересні 2021 року депутатами районної ради було прийнято рішення, що Днем відзначення 1 річниці  утворення Щастинського району в 2021 році встановити -  3 грудня.

Вітаємо  з річницею всіх мешканців, які небайдужі до долі рідного краю. В першу чергу - нашу перспективну освічену молодь, якій судилося визначати долю нашого району в майбутньому. Віримо в вашу активну громадянську позицію і впевнені, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого району і всієї України. А також  представників старшого покоління, мудрих наставників, тих, хто пройшов різні випробування, але не зламався та продемонстрував гідний приклад служіння своїй Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Бажаємо мирного неба, спокою, злагоди та добробуту. Добра вам і вашим родинам, міцного здоров’я, щедрої долі.

Нехай Щастинський район розбудовується і процвітає.

 

ЗІ СВЯТОМ! З ДНЕМ ЩАСТИНСЬКОГО РАЙОНУ!

 

З повагою -
голова Щастинської районної
державної адміністрації

Тетяна НОВИКОВА

З повагою -
голова
Щастинської районної ради

Олена КОРОБКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь