A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

З Днем енергетика!

Дата: 22.12.2021 19:22
Кількість переглядів: 223

Щорічно, 22 грудня в Україні відзначається професійне свято всіх працівників енергетичної промисловості, що охоплює вироблення, передачу і збут споживачам електричної та теплової енергії  -  День енергетика, яке було встановлено "на підтримку ініціативи працівників енергетики та електротехнічної промисловості України" згідно з указом президента України Леоніда Кравчука "Про День енергетика" від 12 листопада 1993 р. N522/93.

ДТЕК Луганська ТЕС - єдина теплова електростанція в Луганській області, що розташована у місті Щастя Луганської області. Підприємство виробляє електричну та теплову енергію, що йде на потреби населення і підприємств регіону. 

Із професійним святом працівників ДТЕК Луганська ТЕС привітали голова Щастинської районної ради Олена Коробка та голова Щастинської районної державної адміністрації Тетяна Новикова. Керівники району висловили  усім працівникам енергетичної галузі глибоку подяку за злагоджену роботу, побажали успіхів у професійній діяльності,  здоров'я, процвітання, невичерпної енергії та нових трудових здобутків.

У цей день, керівники Щастинського району також завітали до Новоайдарської дільниці Щастинського РЕМ ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» де щиро привітали енергетиків із професійним святом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь