A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Поштова марка «УКРАЇНСЬКА МРІЯ»

Дата: 28.06.2022 18:54
Кількість переглядів: 113

Поштова марка «УКРАЇНСЬКА МРІЯ» символізує мрію та віру українців у нашу Перемогу - у її презентації взяли участь і луганчани

«Нова поштова марка «УКРАЇНСЬКА МРІЯ», яку сьогодні введено в обіг, символізує незламність і волю українців. Ворог знищив літак, проте знищити мрію та віру українців у Перемогу неможливо!» - звернувся до учасників церемонії спецпогашення перший заступник начальника Луганської обласної військової адміністрації Олексій Смирнов.

Марка «Українська Мрія» випущена тиражем три мільйони штук. Придбати її можна буде у відділеннях Укрпошти або в онлайн-магазинах.

Крім того, випущено художній конверт та листівку. Запланований продаж тематичного мерчу із зображенням марок.

Як і на попередні поштові випуски, будуть діяти обмеження на кількість придбання марки. Один клієнт може замовити на одне замовлення не більше двох маркових аркушів, п’ять конвертів та п’ять листівок.

Погашення штемпелями «Перший день» відбулися 28 червня в Києві та Гостомелі, а спецпогашення «УКРАЇНСЬКА МРІЯ» - у всіх філіях Укрпошти.

«Ескізи поштової марки «УКРАЇНСЬКА МРІЯ», конвертів, карток та штемпелів виготовлені за малюнком одинадцятирічної Софії Кравчук із м. Любомль Волинської області. Саме її робота стала призером Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», який відбувся минулого року в рамках відзначення 30-річчя Незалежності України», - розповів директор філій АТ «Укрпошта» у Луганській та Донецькій областях Вадим Шестопалов



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь