A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні

Дата: 25.07.2022 22:06
Кількість переглядів: 103

Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні передано реєстр із 62 702 заявами на виплату допомоги, заявленої через платформу єДопомога

Це люди з переліку категорій таких як: малозабезпечені родини та особи з інвалідністю другої групи, які зареєстровані у визначених міжнародною організацією територіях (Луганська, Донецька, Херсонська, Миколаївська, Сумська, Чернігівська та Запорізька області).

А також люди, які подали заявку через платформу єДопомога, що не мають жодної соціальної категорії та зареєстровані на тимчасово окупованих територіях.

Загалом передано 62 702 заяви сімей, що складаються з 76 272 людей. Розмір допомоги на кожного члена сім'ї - 2500 гривень.

Загалом реєстри, що були передані раніше на виплати міжнародним організаціям, включають 780 722 особи, крім цього передано інформацію для здійснення виплат 113 156 особам, що зазначені в заявах, поданих через платформу єДопомога.

Нагадуємо, в соціальну платформу єДопомога входить три напрямки підтримки українців: державна, волонтерська та міжнародна. єДопомога міжнародна надає можливість залишити заявку на фінансову підтримку від міжнародних організацій. Зі свого боку, Мінсоцполітики проводить верифікацію даних заявника, використовуючи наявні державні інформаційні реєстри та бази даних, що дозволяє отримувати перевірену інформацію про особу.

Рішення щодо надання допомоги приймають міжнародні організації. Пріоритетними є вразливі групи людей, зокрема люди з інвалідністю, пенсіонери, одинокі батьки, які самостійно виховують дітей, малозабезпечені сім'ї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь