A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Початок деокупації регіону

Дата: 06.10.2022 10:07
Кількість переглядів: 102

Початок деокупації регіону. «Ждунів», що біжать, фільтрують у Старобільську – зв'язок там теж відключили

Про перші звільнені населені пункти Луганщини очільник регіону Сергій Гайдай повідомив ще вчора вдень. Увечері 5 жовтня уточнив – їх вже шість.

Вражає кількість поранених росіян, які через перевантаження місцевих лікувальних закладів облаштовують шпиталі у школах.

Так, в одній з них зараз перебуває до 200 поранених військовослужбовців рф.

Через небезпеку наступу ЗСУ у Рубіжному окупанти для виявлення українських диверсантів ввели комендантську годину та посилили фільтраційні заходи.

Фільтрація і в Старобільську, де завчасно перевіряють усіх, хто хоче виїхати на територію рф – бажаючих останніми днями значно побільшало. З «міркувань безпеки» росіяни вирішили ще й відключити там зв’язок.

Хоча і це не зупиняє колаборантів, які намагаються вбігти. Так, у напрямку зі Сватового та Кремінної до Новопскова зафіксовано переміщення трьох автобусів прихильників окупантів.

Бо розуміють наближення ЗСУ.

5 жовтня авіація Сил оборони України завдала понад п’ятнадцять ударів по ворогу. Підтверджено ураження дванадцяти районів зосередження озброєння та військової техніки, а також чотирьох зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, збито дев’ять ворожих БпЛА.

Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили два пункти управління, чотирнадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, а також вісім інших важливих об’єктів ворога.

Відбиті атаки росіян в районах населених пунктів Виїмка, Соледар, Одрадівка, Бахмутське, Бахмут, Красногорівка, Майорськ та Новомихайлівка.

Ворогом обстріляні наступні населені пункти:

- на Краматорському напрямку: Верхньокам’янське, Іванівка, Серебрянка, Спірне, Ківшарівка, Кам’янка, Новолюбівка, Терни, Торське, Білогорівка;

- на Бахмутському напрямку: Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Одрадівка, Майорськ, Нью-Йорк, Юр’ївка, Роздолівка, Іванград, Зайцеве.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь