A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Окупанти примушують населення отримати паспорт рф до 1 січня, мобілізованих медиків у так званій «республіці» вже не вистачає – через надходження великої кількості поранених просять про допомогу у рф

Дата: 12.10.2022 09:44
Кількість переглядів: 83

Окупанти примушують населення отримати паспорт рф до 1 січня, мобілізованих медиків у так званій «республіці» вже не вистачає – через надходження великої кількості поранених просять про допомогу у рф

Окупанти дали населенню трохи більше двох місяців, аби отримати паспорт рф. Раніше, у переважній більшості, то були популізм та бажання самих жителів регіону. Тепер вже не запитують – хочеш або ні?

Із 1 січня будь-які виплати – зарплата, соціальні, грошові перекази – здійснюватимуться виключної за наявності індивідуального особового рахунку. Однак щоб його відкрити, потрібно мати паспорт рф. Безпосередньо силою не примушують – просто залишають без грошей. Та не попереджають, що в України за цим питанням посилено кримінальну відповідальність.

Із роботою непогано в медичних закладах. Із надходженням великої кількості поранених останнім часом там не вистачає лікарів. Не допомогла навіть примусова мобілізація медичних працівників. Щоб поповнити штати лікарень, самопроголошене керівництво регіону направило клопотання з проханням про відрядження медперсоналу з центральних та східних областей рф.

Однак і там є свої труднощі. До прикладу, продовжуються бунти серед мобілізованих. Так, на одному з навчальних полігонів східного військового округу, через низький рівень забезпечення, недотримання санітарних норм, неналежне харчування та відсутність нормальних умов для проживання, понад сто мобілізованих відмовляються виконувати будь-які накази командування та залишати казарму.

Тим часом, окупанти задля власної безпеки вимкнули в Кремінній світло, а разом із ним і зв'язок, повністю ізолювавши місцеве населення від зовнішнього світу. Місто майже пусте – всі в підвалах та погребах. Навіть без світла розуміють наближення ЗСУ.

Бо тільки за 11 жовтня українська авіація завдала п’ятнадцять ударів. Підтверджено ураження тринадцяти районів зосередження озброєння та військової техніки, а також двох систем протиповітряної оборони противника.

Ракетні війська і артилерія уразили дванадцять пунктів управління, сімнадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, чотири склади боєприпасів, а також понад двадцять інших важливих об’єктів ворога.

Сили оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Миколаївка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Майорськ, Первомайське та Красногорівка.

Росіяни з різних видів озброєння обстріляли:

- на Краматорському напрямку: Першотравневе, Ковалівка, Терни, Ямполівка, Торське, Серебрянка, Білогорівка, Сіверськ, Райгородок, Новоєгорівка, Греківка, Макіївка, Нове, Новолюбівка;

- на Бахмутському напрямку: Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Одрадівка, Опитне, Майорськ, Спірне, Яковлівка, Веселе, Нью-Йорк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь