A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Окупанти обстріляли Греківку, Новоєгорівку та Білогорівку, мобілізують комунальників Станиці Луганської – придатні всі, на окупованих територіях рф хоче розвинути туризм

Дата: 17.10.2022 10:57
Кількість переглядів: 86

Окупанти обстріляли Греківку, Новоєгорівку та Білогорівку, мобілізують комунальників Станиці Луганської – придатні всі, на окупованих територіях рф хоче розвинути туризм

Росіяни не припиняють відкривати вогонь по нещодавно звільненим ЗСУ селам Луганщини.

16 жовтня противником обстріляні Греківка, Новоєгорівка та Білогорівка, де залишається місцеве населення. Евакуювати людей з деокупованих населених пунктів через загострену безпекову ситуацію зараз можуть лише українські військові.

На Бахмутському напрямку від снарядів росіян потерпають населені пункти по усій лінії зіткнення.

Водночас так звана «лнр» приєдналася до угоди про співпрацю у сфері курортів та туризму з «новими суб'єктами рф». Це нібито передбачає підтримку заходів у сфері курортів та реалізації туристичного потенціалу регіону.

Особливо, у Рубіжному, Попасній, Гірському та Золотому, Сєвєродонецьку, Лисичанську. Не Крим, звісно, але промисловий туризм розвинути можна. Готель «Мир» вже зачекався на туристів. Останніми там гостювали «тіктокери».

А фронт – нових частково мобілізованих. Доки гіркін прямує до Луганщини, у Станиці Луганській працівників комунальних служб поставили на військовий облік та провели медогляд. За його результатами всі виявилися придатними до військової служби.

І скоро стануть піхотою росіян там, де підрозділи Сил оборони України відбивають атаки окупантів.

16 жовтня наші військові дали опір противнику в районах населених пунктів Торське, Спірне, Соледар, Бахмут, Майорськ, Водяне, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала понад тридцять ударів. Підтверджено ураження двадцяти п’яти районів зосередження озброєння та військової техніки, а також шести позицій зенітних ракетних комплексів противника. Також наші підрозділи протиповітряної оборони збили п’ятнадцять ворожих БпЛА.

Українські ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили два пункти управління, одну позицію протиповітряної оборони та один склад з боєприпасами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь