A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Так званий «уряд лнр» не враховує багатоповерхівки захоплених у 2022 році міст, де мерзнуть десятки тисяч людей, до загальних показників готовності до зими, однак звітує про захмарні 98 % по Луганщині, аграрні заклади освіти перепрофільовують на війс

Дата: 21.10.2022 10:56
Кількість переглядів: 80

Так званий «уряд лнр» не враховує багатоповерхівки захоплених у 2022 році міст, де мерзнуть десятки тисяч людей, до загальних показників готовності до зими, однак звітує про захмарні 98 % по Луганщині, аграрні заклади освіти перепрофільовують на військові

Водночас населенню розповідають, що запровадження воєнного стану на території так званої «лнр» є частиною процесу інтеграції до складу рф і жодних нововведень для цивільного населення не буде.

Окрім контролю за телефонними переговорами, повідомленнями в Інтернеті, перевірок поштових відправлень затримання на вулиці до 30 діб, офіційного обмеження виїзду, обшуку транспортних засобів, заборони страйків, обмеження вибору місця проживання, примусового відселення. Як-то кажуть: «Оснований для паники нет».

Майже завершивши часткову мобілізацію на території рф, примусове вручення повісток громадянам не припинилося.

Воєнний стан там запровадили, а про теплопостачання забули. Хоча ні, звітують про 98 % готовність. Щоправда, тільки в Луганську, Алчевську, Антрациті, Первомайську та Ровеньках.

Захоплені у 2022 році міста окупаційна влада не враховувала навесні, не вважає за потребу щось робити там і дотепер. В жодному із них централізованого опалення цьогоріч не буде. А це – не одна тисяча багатоповерхівок. Їх мешканці очікують на «русскую зиму».

Зменшена і кількість цивільних навчальних закладів. Навіщо «молодій республіці» аграрії? Так, Біловодський аграрний коледж перейменовано на «козачий кадетський професійний коледж імені павла дрьомова» («легендарний батя» чи вже ні – не уточнюють).

Чоловіки призовного віку закінчується, дійде черга до кадетів? Вже їх кидатимуть в район Білогорівки?

Чергову атаку на яку 20 жовтня відбили підрозділи Сил оборони України.

Також наша авіація протягом доби завдала 5 ударів. Підтверджено ураження 3 опорних пунктів і районів зосередження озброєння та військової техніки і 2 позицій зенітних ракетних комплексів противника. Підрозділи протиповітряної оборони збили 15 БпЛА.

Воїни ракетних військ і артилерії уразили 4 пункти управління, 7 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів, засіб ППО, міст та понтонну переправу противника.

Із різних видів озброєння росіяни обстріляли населені пункти:

- на Куп’янському та Лиманському напрямках: Берестове, Зарічне, Нове, Першотравневе Стельмахівка, Терни, Ямполівка, Білогорівка, Торське;

- на Бахмутському напрямку: Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Зеленопілля, Соледар, Спірне, Іванград та Яковлівка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь