A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Сьогодні відзначається 78-а річниця від вигнання нацистів з України

Дата: 28.10.2022 13:59
Кількість переглядів: 100

Сьогодні відзначається 78-а річниця від вигнання нацистів з України

Україна у 40-і роки ХХ століття стала ареною кривавого протистояння двох тоталітарних режимів – комуністичного та нацистського. З початку радянсько-німецької війни у червні 1941 року та до моменту вигнання нацистів наприкінці жовтня 1944 року, наша земля була напоєна кров’ю мільйонів наших предків.

Із вигнанням нацистських окупантів Україна не отримала волі, а опинилася під іншим пануванням, результатом якого стали масові репресії та депортації, зокрема сотень тисяч українців, поляків та цілого кримськотатарського народу з півострова.

Сьогодні ж незалежна Україна стикнулася з ворогом, який став «ідейним наступником» та справжнім гібридом гітлерівської та сталінської ідеї – рашистськими військами путіна. Ця нова і не менш потворна ідеологія закликає росіян до геноциду українського народу, ракетних й артилерійських обстрілів мирних міст, відбір їжі у цивільних.

Україна сьогодні неймовірно високою ціною втримує крихку рівновагу демократичних цінностей та суспільного добробуту для Європи і решти цивілізованого світу, приймаючи на себе збройну агресію та терористичні акти у виконанні так званої «другої армії світу», яка вперто лізе воювати з мирним населенням та дитячими майданчиками.

Втім наша країна чинить запеклий опір окупантам, які все новими і новими хвилями обрушуються на лінії фронту наших захисників.

«Втеча росіян та повернення кордонів 1991 року не може гарантувати перемогу України над агресором у цій війні. Українці та люди в усьому світі мають знищити корінь рашизму та зробити все, аби не допустити реваншистських реінкарнацій «російського великодержавного шовінізму». І це не питання помсти або покарання ворога за їх злочини, це – умова виживання української нації», – наголосив начальник військової адміністрації Сергій Гайдай.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь