A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Президент України Володимир Зеленський звернувся до голів громад: «Потрібно дуже ощадливо ставитися до енергоспоживання»

Дата: 31.10.2022 14:15
Кількість переглядів: 66

Президент України Володимир Зеленський звернувся до голів громад: «Потрібно дуже ощадливо ставитися до енергоспоживання»

Бережливе енергоспоживання! На цьому наголосив Президент у своєму зверненні.

За його словами, у багатьох містах і районах енергокомпаніям доводиться застосовувати графіки стабілізаційних відключень.

Це робиться для того, щоб у всіх наших людей був доступ до енергії – в умовах, коли її виробництво неможливе у достатньому обсязі. Відновити зруйновані ударами терористів енергооб?єкти – це значно довша і складніша справа. Але з часом ми і це забезпечимо. З часом... Цей час потрібно пройти. Тому і сьогодні, і надалі, як і раніше, слід дуже свідомо споживати електрику. Будь ласка, не забувайте обмежувати використання непотрібної та енергозатратної техніки.

Окремо Президент України звернувся до голів територіальних громад:

Слідкуйте, щоб енергія не витрачалась даремно. Нині точно не час для яскравих вітрин та вивісок. Потрібно дуже ощадливо ставитися до енергоспоживання в публічному просторі.

Він нагадав, що продовжується відновлення і на деокупованій території. Лише за 23 жовтня у двох районах Харківської області 346 абонентів – знову з газом. Місто Вовчанськ – іще 750 абонентів з електрикою. Місто Ізюм – іще 300 абонентів з електрикою.

Це постійна робота, яка не припиняється жодного дня і триває на усій звільненій території України, - сказав Президент України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь