A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

До програми відновлення житла так званої «лнр» увійшли 4 багатоповерхівки Щастя та Рубіжного із близько 3 200 зруйнованих в регіоні, в’їзд на Кремінщину окупанти закрили, на Новопсковщині продовжують зникати люди

Дата: 04.11.2022 10:06
Кількість переглядів: 92

До програми відновлення житла так званої «лнр» увійшли 4 багатоповерхівки Щастя та Рубіжного із близько 3 200 зруйнованих в регіоні, в’їзд на Кремінщину окупанти закрили, на Новопсковщині продовжують зникати люди

Так званий «уряд лнр» повідомив про внесення змін до «державної цільової програми з відновлення об'єктів житлового фонду, соціальної сфери та інфраструктури звільнених територій лнр».

Ними, зокрема, передбачається відновити на території міст Щастя та Рубіжне чотири багатоквартирні житлові будинки.

Слід зазначити, що лише за попередніми підрахунками, на території Луганщини російською агресією пошкоджено або повністю зруйновано близько 3 200 багатоповерхівок. Відновлять – чотири!

Що насправді вміють окупанти, так це не виконувати обіцянки, а також посилювати обмеження.

Наразі вони перекрили в’їзд на Кремінщину, де в магазинах закінчуються харчі. Зокрема, люди не можуть потрапити ані в Кремінну, ані в Нову Краснянку.

Продовжує існувати і нібито спростований митний контроль на кордоні з рф – перевіряють чоловіків, всі документів пасажирів, реєстрацію транспортного засобу, сканують речі.

У селі Піски Новопсковської громади представники так званої військової комендатури провели фільтраційні заходи проти місцевого населення. Близько 30 громадян викрадено та вивезено у невідомому напрямку.

А тим часом у підрозділах 57-ї мотострілецької дивізії так званих територіальних військ рф самовільно залишило частину понад 15 осіб солдат і сержантів, а при передислокації в Україну ще двоє мобілізованих вчинили самогубства.

Розуміють, що краще так, ні потрапити під вогонь ЗСУ, авіація Сил оборони яких протягом минулої доби завдала по ворогу 21 удар. Під ураження потрапили 20 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також позиція засобів протиповітряної оборони противника. Наші сили ППО збили 3 БпЛА «Shahed-136».

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за добу уразили пункт управління ворога, 4 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів, станцію радіоелектронної розвідки, мінно-вибухові загородження та інші важливі військові об’єкти противника.

Протягом 3 листопада підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів Верхньокам?янське, Спірне, Мар’їнка, Новомихайлівка, Водяне та Павлівка.

Із різних видів озброєння росіяни обстріляли:

- на Слобожанському напрямку: Стельмахівку, Берестове, Білогорівку, Ветеринарне, Гатище, Чугунівку та Уди;

- на Куп’янському та Лиманському напрямках: М’ясожарівку, Званівку, Роздолівку, Сіверськ, Верхньокам’янське, Серебрянку, Новоєгорівку та Ямполівку;

- на Бахмутському напрямку: Бахмут, Андріївку, Кліщіївку, Озарянівку, Курдюмівку, Майорськ, Іванград, Соледар, Опитне та Зеленопілля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь