A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Атаки окупантів відбито від чотирьох сіл

Дата: 11.11.2022 10:41
Кількість переглядів: 241

Атаки окупантів відбито від чотирьох сіл, у середині листопада у Лисичанську запропонували тимчасовий прихисток тим, хто залишився без житла і не отримав компенсації, випускників шкіл так званої «лнр» ще п’ять років не допускатимуть до єдиного російського екзамену на загальних умовах

У Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному склалася найскладніша ситуація із виконанням обіцянок окупаційної влади, наданих напередодні псевдореферендуму. Проблему навіть взяли під контроль у Луганську.

Втім, у Лисичанську навіть після цього не знайшли грошей, які зникли раніше. Замість компенсації за житло людям надали в користування пункт тимчасового розміщення.

Його відкрили лише в середині листопада для 300 осіб. Де проживали ці люди останні півроку, де і як зимуватиме решта постраждалих лисичан, яких тисячі, поки ще невідомо.

Як невідомо й майбутнє випускників шкіл так званої «лнр».

Російський єдиний державний іспит не буде введено на тимчасово окупованих територіях як обов’язковий найближчі п’ять років, що унеможливлює вступ абітурієнта до вищих навчальних закладів рф на загальних умовах.

Треба почекати – ЗСУ.

Упродовж 10 листопада підрозділи Сил оборони яких відбили атаки окупантів в районах Новоселівського, М’ясожарівки, Макіївки і Білогорівки.

Із танків та різнокаліберної артилерії росіяни обстріляли Стельмахівку, М’ясожарівку, Новоселівське, Макіївку та Невське на Куп’янському і Лиманському напрямках.

На тимчасово окуповану територію прожують надходити частково мобілізовані. Відправлення груп загарбників відбувається без теплих речей, екіпірування, засобів захисту та зброї – їх обіцяють видати безпосередньо в районі ведення бойових дій.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу 10 ударів. Під ураження потрапили 7 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 3 позиції зенітних ракетних комплексів противника.

За минулу добу Сили оборони збили ворожий гелікоптер Ка-52.

Воїни ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 10 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 3 склади боєприпасів, 5 засобів протиповітряної оборони та 2 інші важливі військові об’єкти російських окупантів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь