A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Захищайте Україну та бережіть себе!

Дата: 30.06.2023 19:21
Кількість переглядів: 56

Артем Лисогор вручив дипломи офіцерам кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби УДУНТ

Начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор долучився до урочистостей, присвячених двадцять шостому випуску офіцерів кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби Українського державного університету науки і технологій.

Разом із головою Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-майором Богданом Бондарем та начальником Дніпропетровської обласної військової адміністрації - головою обласної державної адміністрації Сергієм Лисаком він узяв участь у церемонії присвоєння первинних військових звань «ЛЕЙТЕНАНТ» та вручення дипломів про вищу військову освіту випускникам університету.

«Отримання першого військового звання – велика честь та відповідальність перед державою та особовим складом, з яким ви будете разом нести службу. Захищайте Україну та бережіть себе!» - звернувся до молодих офіцерів Артем Лисогор та побажав лейтенантам дослужитись до «великих погонів».

Також випускників привітав та благословив військовий капелан Архієпископ Дніпровський і Січеславський Семеон.

Завершилась церемонія урочистим маршем офіцерів кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби та офіцерів-випускників під музичний супровід військового оркестру ОК «Схід» Міністерства оборони України.

За період з 1993 по 2023 рік кафедрою було підготовлено близько 900 лейтенантів за чотирма військовими спеціальностями. Мостовиків — 215 спеціалістів, механіків — 260, колійників — 180 та 220 — фахівців військових сполучень для Сил логістики ЗСУ.

Випускники кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби, продовжуючи службу в лавах Державної спеціальної служби транспорту та підрозділах військових сполучень Сил логістики ЗСУ, з початком військових дій на сході країни щоденно виконували поставлені завдання в районах проведення бойових дій – на будівництві захисних споруд для особового складу, відновлювали пошкоджені будівлі, охороняли діючі та відновлювали зруйновані об’єкти інфраструктури на підконтрольній території Луганської та Донецької областей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь