A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Відбулося спецпогашення поштової марки «ГУР».

Дата: 30.06.2023 19:33
Кількість переглядів: 64

Сьогодні, у день звільнення острова Зміїний від російських окупантів, у Києві відбулося офіційне введення в обіг поштової марки «ГУР».

Голова облдержадміністрації Артем Лисогор за традицією взяв участь у спецпогашенні нового поштового набору «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» для Луганської області.

«Про надскладні завдання, які виконує воєнна розвідка, пересічні громадяни дізнаються лише згодом, коли це стає можливим. Сьогодні такі рішення не просто вливають на політичні процеси, вони визначають хід війни і наближають нашу Перемогу. Дякую «Укрпошті» за продовження військової серії «Слава Силам Безпеки і Оброни України!» та випуск марки «ГУР МО України». За вшанування подвигу тих, хто вже став легендами цієї війни, такими як бійці спеціальних підрозділів «Кракен», «Шаман» та Інтернаціональний легіон», - прокоментував подію Артем Лисогор.

На поштовій марці, конвертах та листівці зображено розвідників, які перебувають на бойових завданнях. Автор поштового випуску – заслужений художник України Олександр Охапкін.

«Поштова марка «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» містить благодійну складову. Зібрані кошти будуть скеровані на придбання засобу «помсти», ударну силу якого невдовзі відчують на собі російські загарбники», - зазначив керівник Донецької філії «Укрпошти» Вадим Шестопалов.

Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників. Номінал марки – F (23 грн) + 7,00 грн благодійність. Кількість марок в аркуші – 5+1 купон. До марки випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт та художню картку. Випуск здійснено за сприяння ГУР МО України.

Вадим Шестопалов також повідомив, що відсьогодні поштовий набір «Головне управління розвідки Міністерства оборони України», який включає поштовий блок, художній конверт та листівку, можна придбати у відділеннях Укрпошти по всій країні, офіційному філателістичному онлайн-магазині Укрпошти за посиланням (https://postmark.ukrposhta.ua/index.php?route=product/product&product_id=3429) та на маркетплейсах eBay і Amazon.

Також у продажу передбачено лімітований ексклюзивний мерч Укрпошти спільно з ГУР МО: футболки «KOSHARA GUNTER» і «Жабʼяче озеро», стікерпак, термопляшка, сумка-шопер та килимок для комп’ютерної мишки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь