A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Експерти та державні службовці обговорили кадрові питання після деокупації Луганщини.

Дата: 05.12.2023 23:08
Кількість переглядів: 47

Відбулося засідання «круглого столу» у рамках обговорення результатів спільного дослідження, присвяченого проблемам та перспективам функціонування органів влади на Луганщині після її деокупації.

У заході взяли участь Надія Калігаєва, керівник апарату облдержадміністрації, Олексій Орловський, директор програми «Демократія та належне врядування» міжнародного фонду «Відродження», Тетяна Кіріллова, голова ГО «Громадська ініціатива Луганщини», начальники місцевих військових адміністрацій, науковці та студенти вищих навчальних закладів, зокрема Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Як зауважив Олексій Орловський, дослідження та аналіз стану справ на деокупованій Луганщині складається з чотирьох компонентів: характер інститутів місцевої влади після деокупації, їхнє кадрове забезпечення, адміністративно-територіальний устрій, залучення громадськості та місцева демократія.

Учасники проаналізували особливості правового регулювання кадрового забезпечення органів публічної влади у період дії воєнного стану.

Також вони обговорили дані досліджень про стан кадрового забезпечення органів публічної влади в області, отримані у відповідь на подані запити на інформацію, в ході глибинних інтерв’ю з представниками органів влади різних рівнів та роботи фокус-груп з ВПО регіону, які належать до соціально активних верств (представники ОГС, волонтери, місцеві бізнесмени).

Захід реалізується в рамках проекту «Залучення громадськості Сходу України до відновлення своїх громад» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Проект впроваджується ГО «Громадська ініціатива Луганщини» у співпраці з всеукраїнською громадською організацією «Асоціація сприяння самоорганізації населення», громадськими організаціями «Центр політико-правових реформ» та «Громадська ініціатива Луганщини».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь