A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

НМТ-2024: Оприлюднено демонстраційні варіанти тестів.

Дата: 16.02.2024 10:51
Кількість переглядів: 49

Із ними можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти: https://testportal.gov.ua/demonstratsijni-varianty-nmt-2024/

Предметні тести, надані в окремих pdf-файлах, будуть зручними для тих, у кого повільний інтернет або немає змоги працювати впродовж тривалого часу з комп’ютером або іншим гаджетом. Наприкінці кожного тесту наведено правильні відповіді, тож ви зможете одразу перевірити себе.

Якщо ж ви хочете відтворити атмосферу тестування, ознайомитися з інтерфейсом онлайнового тестувальника, максимально наближеним до того, який буде на реальному НМТ, потренуватися виконувати завдання, навчитися правильно позначати відповіді на завдання різних форм, можна скористатися платформою «Всеукраїнська школа онлайн» (https://lms.e-school.net.ua/).

У розділі «Курси» необхідно обрати навчальний курс для 10-го чи 11-го класу та перейти до вкладки «Демонстраційний варіант НМТ-2024».

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді.

Після завершення роботи, ви зможете переглянути індивідуальний звіт про свої успіхи – дізнатися, скільки тестових балів вдалося набрати з максимально можливих за виконання завдань з кожного предмета НМТ, у яких завданнях ви припустилися помилок і яку тему варто повторити або доопрацювати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь