A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

«Борітеся – поборите».

Дата: 09.03.2024 22:39
Кількість переглядів: 95

Луганчани об’єдналися онлайн, аби відзначити 210 річницю від Дня народження Тараса Шевченка

Сьогодні Луганщина – це вся Україна. Наші громадяни через росіян зараз знаходяться в різних регіонах країни. Але це не заважає єднатися, свякувати разом визначні дати та проводити культурні заходи.

Так, в онлайн режимі сьогодні на святкування річниці нашого Кобзаря сьогодні взяли участь сотні луганчан. Зокрема, керівництво області, районних державних військових адміністрацій та військових адміністрацій населених пунктів, працівники закладів культури, викладачі, учні та студенти закладів мистецької освіти.

На заході лунали музичні та поетичні номери у виконанні студентів та викладачів Сєвєродонецького фахового коледжу культури.

«Ми залишаємося єдиними, де б не були – чи то в Серебрянських лісах, чи то у Львові, чи за кордоном, або ж в неволі на тимчасово окупованих територіях. Ми залишаємося вільним Українським народом. Нацією, яка знає свою історію, поважає Героїв та живе у прагненні до свободи. Слова Шевченка сьогодні пророчі, як ніколи. І як би нам не було скадно зараз – завдяки нашим Захисникам і Захисницям ми виконаємо заповіт Кобзаря до кінця – виженемо кацапа, повернемо свої домівки та збудуємо нове, вільне майбутнє», - наголосив голова обласної державної – начальник військової адміністрації Артем Лисогор.

Мирне та вільне майбутнє нашої держави будуватимуть наші діти. А тому маємо виховати справжніх патріотів, навчити плекати українську культуру та передавати з покоління в покоління наші традиції.

Так, в рамках заходу відзначили переможців обласного етапу щорічного Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої», в якому активну участь вже багато років беруть учні мистецьких шкіл Луганської області.

Цьогоріч на конкурс було представлено роботи учнів з переміщених мистецьких шкіл Рубіжного, Сєвєродонецька, Кремінної та Гірського.

Після презентації глядачам онлайн виставки творчих робіт учасників Всеукраїнського конкурсу переможцям привітали нагородами.

А також оголосили переможців від області у фіналі Всеукраїнського конкурсу. Ними стали: в номінації «Образотворче мистецтво» - Драголюбов Ерік (КЗ «Кремінська художня школа», викладач Драголюбова Олена Валеріївна) та в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» – Удоденко Варвара (КЗ «Сєвєродонецька художня школа», викладач Боярчук Юлія).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь