A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Конгрес місцевих та регіональних влад.

Дата: 14.04.2024 20:44
Кількість переглядів: 17

Питання інфраструктурної політики стало чи не основним під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Масштабні атаки росії на підприємства енергетики є наразі нагальною проблемою для нашої країни. Як наголосив Президент України Володимир Зеленський у вступному слові, Уряд у тісній координації з місцевим органами влади вже зараз має починати підготовку до наступного опалювального сезону.

Віце-премʼєр-міністр з відновлення України - Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад розповів про енергетику в частині зведення захисних споруд на деяких обʼєктах та про рішення, які пропонується ухвалити для посилення енергостійкості країни.

Подробиці — на сайті Конгресу: https://www.congress.gov.ua/hotuvatys-do-zymy-vzhe-zaraz.../

Конгрес вийшов на новий рівень і став справжнім загальнонаціональним антикризовим форумом. Таку оцінку проведеному у Чернівцях 12 квітня заходу дав виконавчий секретар Президії Конгресу місцевих та регіональних влад, заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба.

«Я дякую усім, хто горить своєю справою, хто творить реальні зміни на своїй землі, хто підставляє своє плече державі та людям. Тільки так ми можемо йти вперед попри усе, що робить ворог», — наголосив він.

Про підсумки Конгресу та плани на майбутнє читайте на сайті: https://www.congress.gov.ua/konhres-vyyshov-na-novyy.../

В Україні з’явиться державна програма із транскордонного співробітництва. Про це йшлося на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України під час блоку запитань-відповідей.

Пропозицію створити державну євроінтеграційну програму, яка допоможе громадам навчитись брати участь у міжнародних проєктах та, за потреби, надаватиме кошти для їх співфінансування озвучив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Подробиці — на сайті Конгресу: https://www.congress.gov.ua/v-ukraini-z-iavytsia.../



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь