A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Прес-служба УСБУ в Луганській області

На Луганщині СБУ затримала гранатометника бойовиків

Контррозвідка продовжує заходи із викриття і притягнення до відповідальності учасників незаконних збройних формувань ОРДЛО. У ході слідчо-оперативних дій в Луганській області затримано колишнього бойовика, який обстрілював позиції сил антитерористичної операції з автоматичного гранатомета АГС-17.

08:08 04.02.2022

СБУ викрила нові факти постачання російської зброї в ОРДЛО: серед виявленого – заборонені міни від яких гинуть місцеві жителі

СБУ продовжує системну роботу щодо викриття і документування злочинів гібридної агресії РФ проти України. В ході слідчо-оперативних дій, встановлено нові факти постачання бойовикам ОРДЛО зброї та боєприпасів з території РФ.

12:59 27.01.2022

СБУ: за хвилею псевдомінувань по всій країні стоїть РФ, яка намагається розхитати ситуацію в Україні зсередини

Спецслужби Російської Федерації активно використовують псевдомінування об’єктів соціальної сфери та критичної інфраструктури, як один із елементів гібридної війни для посилення тиску на Україну.

08:50 25.01.2022

СБУ затримала на Луганщині колишнього бойовика, який втікав з ОРДЛО за українською пенсією

Контррозвідники СБУ затримали у Луганській області колишнього учасника незаконних збройних формувань так званої «ЛНР». Зловмисник намагався потрапити на підконтрольну українській владі територію регіону для оформлення пенсії.

08:43 25.01.2022

СБУ заблокувала «фінансовий центр» в окупованому Луганську: 7 років сплачували податки з мільйонних оборотів до «бюджету ЛНР»

Служба безпеки України викрила та заблокувала масштабний механізм фінансування окупаційних органів влади, встановлених на тимчасово окупованих територіях країною-агресором.

08:37 25.01.2022

СБУ викрила членів «Луганського округу донських козаків», які брали участь у бойових діях проти сил АТО

СБУ продовжує системну роботу щодо викриття і притягнення до відповідальності осіб, причетних до злочинів проти державної безпеки на сході України. У ході комплексних дій встановлено особи 13 ватажків і активних учасників так званого «Луганського округу донських козаків», які воювали проти сил АТО у складі проросійських незаконних збройних формувань.

08:16 25.01.2022

СБУ про штучне зростання кількості повідомлень про псевдомінування об’єктів соціальної інфраструктури

Останнім часом у публічній площині фіксується збільшення повідомлень про нібито мінування важливих об’єктів соціальної сфери по всій териториії України. У результаті ретельних перевірок з боку СБУ, НацПолу та інших уповноважених на це органів державної влади ці повідомлення не підтверджуються на практиці, а мають на меті створити напругу й панічні настрої в суспільстві.

10:33 18.01.2022

На Луганщині за матеріалами СБУ судитимуть посадовця за розголошення державної таємниці

У 2021 році Головне Управління СБУ в Донецькій та Луганській областях здійснювало комплексні заходи щодо захисту державної таємниці та недопущення витоку секретної інформації.

13:57 13.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь