A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Новини

У хабах Луганщини проконсультують з питань працевлаштування.

Спеціалісти Луганської обласної служби зайнятості консультують щодо отримання чи поновлення статусу безробітного та виплат допомоги по безробіттю, надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО, надають інформацію стосовно перенавчання та видачі ваучерів, ознайомлюють з актуальними вакансіями та дистанційними формами взаємодії з клієнтами.

23:00 03.12.2023

Учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни зможуть безкоштовно пройти професійне навчання.

В Україні стартував урядовий проєкт, за яким учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни зможуть безоплатно пройти професійне навчання.

22:57 03.12.2023

«Про ринок природного газу».

Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та ЖКП запрошує до опитування щодо ефективності діяльності ринку природного газу

22:54 03.12.2023

Координаційний центр підтримки цивільного населення вирішує проблеми 300 тисяч переселенців з Луганщини.

«Понад 300 тисяч жителів області вимушено стали переселенцями у 2022 році. Наразі діяльність громад щодо їх підтримки, оздоровлення дітей, членів родин загиблих Захисників України, впровадження нової ветеранської політики, а також надання психологічної допомоги за Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?» контролює Координаційний центр підтримки цивільного населення при ОДА», – повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор.

22:47 03.12.2023

Надання соціальних стипендій та соцдопомоги.

Урядом ухвалено Постанову, відповідно до якої з 1 січня 2024 року соціальні стипендії зможуть отримувати студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти, які були в російському полоні, ув’язнені чи в будь-який інший спосіб позбавлені свободи через збройну агресію рф проти України, а також їхні діти.

22:42 03.12.2023

Ментальне здоров’я наших людей – це і є та сама українська стійкість.

Коли в результаті російської ракетної атаки руйнується будинок, одними з перших – поряд із рятувальниками – на місці опиняються психологи ДСНС. І поки лікарі підтримують фізично, вони рятують морально, щоб ті, хто вижив, справді вижили й змогли жити далі.

11:47 01.12.2023

Артем Лисогор - методи роботи, можливі кадрові зміни.

В інтерв’ю УКРІНФОРМ очільник Луганщини Артем Лисогор розповів про методи роботи, можливі кадрові зміни в облдержадміністрації, реалізацію майбутніх проєктів, підготовку до деокупації Луганщини, домовленості з інвесторами, рух опору в окупації, обстеження зруйнованого житла для подальшого надання компенсації за нього.

11:38 01.12.2023

Офіс відновлення та розвитку Луганської області.

Модульні будинки, проекти альтернативного живлення та мобільні станції водопостачання: Офіс відновлення та розвитку Луганської області продовжує активну роботу з іноземними партнерами

11:33 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь