A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щастинська районна рада
Луганська область

Новини

Артем Лисогор: головне за два тижні.

Вчора Уряд ухвалив рішення про автоматичне продовження виплат для всіх ВПО до 1 березня та на шість місяців - для певних категорій громадян. Пропозиції Луганської ОВА щодо збереження виплат принаймні найбільш незахищеним верствам населення враховані.

23:21 28.01.2024

На порталі Дія доступні чотири соціальні допомоги для сімей з дітьми.

Упродовж 2023 року Міністерство соціальної політики активно працювало над удосконаленням системи підтримки для сімей з дітьми, зосереджуючись також і на цифровізації виплат соціальної допомоги. Важливим кроком у цьому напрямку стала доступність чотирьох видів соціальної допомоги на порталі Дія.

23:19 28.01.2024

День пам'яті жертв Голокосту.

Сьогодні в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Цей День проголошений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року, співавторами якої виступили 100 держав, в пам’ять про жертв нацистського терору під час Другої світової війни.

10:40 27.01.2024

Офіс Президента України.

Головне – це фронтова ситуація. Доповіді – детальні, кожний напрямок. І загалом наші оборонні операції та активні дії. Кожен в Україні знає, де зараз найбільш інтенсивно. Авдіївка, Марʼїнка, Купʼянський напрямок, південні напрямки – до кожного максимальна увага. Проаналізували також на Ставці всі питання щодо снарядів – заповнення дефіцитів, постачання у війська, домовленостей із партнерами та власного виробництва. Дуже важливо: українське виробництво зброї, снарядів демонструє позитивну динаміку. Вдячний усім, хто залучений, кожному й кожній, хто працює заради наших власних можливостей – в Україні.

10:24 27.01.2024

Затверджено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих.

Наказом Мінреінтеграції від 20 грудня 2023 року № 363 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією - https://minre.gov.ua/.../perelik_zatverdzhenyj_nakazom...

10:23 27.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь